Versterk het ROOFIT-team! Neem contact met ons op!

Vernieuwing van Platte Daken

Is uw plat dak aan vernieuwing toe? Dakwerken ROOFIT is uw betrouwbare partner in Antwerpen voor het renoveren van platte daken. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden we hoogwaardige dakrenovatie diensten die voldoen aan de huidige normen en wetgevingen. Of het nu gaat om isolatie, bekleding of onderhoud, we zorgen ervoor dat uw dak weer jarenlang meegaat. Ontdek onze professionele aanpak en kwaliteitsgarantie.

Tijdige Vernieuwing van Uw Plat Dak

Platte daken worden blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, wat kan leiden tot slijtage zoals scheuren of loskomende roofing. Het is essentieel om uw plat dak tijdig te vernieuwen om verdere schade te voorkomen. Bij Dakwerken ROOFIT bieden we meer dan 25 jaar ervaring in het renoveren van platte daken. We werken samen met u om de juiste oplossing te vinden, zodat uw dak weer meer dan 30 jaar meegaat.

Onze Diensten

Bij Dakwerken ROOFIT kunt u terecht voor een breed scala aan diensten voor platte daken:

 • Isolatie van Daken: Kies de gewenste dikte van de isolatie en profiteer van onze expertise. We volgen de Isolatienorm 2020 en helpen u energiekosten te besparen.
 • Bekleden van Daken: We bieden hoogwaardige dakbedekking met roofing of EPDM om lekkages en schade aan uw dakconstructie te voorkomen.
 • Nazicht, Herstellingen en Onderhoud: Niet elk dak heeft een volledige renovatie nodig. Soms is een herstelling voldoende. We bieden professioneel advies en onderhoud aan.

Hoe We Uw Dakrenovatie Aanpakken

Elke dakrenovatie is een uniek project dat persoonlijk wordt besproken en aangepakt. Na uw eerste contact met ons, plannen we een afspraak om uw dak te inspecteren. Vervolgens ontvangt u een gedetailleerde offerte. De renovatiewerken starten op de afgesproken datum en we houden ons aan de planning. Na de werken staan we nog steeds voor u klaar voor eventuele vragen of hulp bij het aanvragen van subsidies.

Onze Werkwijze

We volgen een gestructureerd proces om uw plat dak te renoveren:

 1. We maken uw dak volledig vrij en verwijderen dakranden, inslijpingen en tappen.
 2. Uw dak wordt grondig gereinigd en voorbereid voor de nieuwe laag.
 3. Afvoeren worden vakkundig ingewerkt.
 4. We plaatsen een nieuwe loden tap en branden de laatste toplaag in.
 5. Schouwen en opstaande muren worden gedeeltelijk mee ingewerkt in de dekkingslaag.

Kwaliteit en Normen

Bij Dakwerken ROOFIT werken we volgens de huidige normen en wetgevingen. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat uw dak voldoet aan de laatste isolatierichtlijnen. U kunt erop vertrouwen dat uw vernieuwde dak er weer als nieuw uitziet en jarenlang meegaat.

Waarom kiezen voor Dakwerken ROOFIT?

Onze jarenlange specialisatie in platte daken stelt ons in staat om hoogwaardige isolatiediensten te bieden. We hanteren een bewezen werkwijze die al 25 jaar lang tevreden klanten oplevert. Bekijk onze referenties op Google Reviews om een indruk te krijgen van de tevredenheid van onze klanten.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw plat dak in Antwerpen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We helpen u graag verder met professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

  ROOFIT

  BE 0878.155.450