Versterk het ROOFIT-team! Neem contact met ons op!

Isoleren van Platte Daken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het isoleren van uw plat dak in Antwerpen? Dakwerken Roofit is uw expert met meer dan 25 jaar ervaring in dakisolatie. Of u nu een bestaand dak wilt verbeteren of een nieuw dak wilt installeren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die uw energiekosten verlagen en uw wooncomfort verhogen. Ontdek hoe onze professionele isolatiediensten uw woning kunnen transformeren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Waarom uw plat dak isoleren?

Het isoleren van uw plat dak is een investering die zichzelf terugbetaalt. Een goed geïsoleerd dak houdt uw woning koel in de zomer en warm in de winter, waardoor u bespaart op uw energierekening. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu door uw energieverbruik te verminderen.

Dakwerken ROOFIT: Uw expert in Dakisolatie

Bij Dakwerken Roofit hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het isoleren van platte daken in Antwerpen. We zijn gespecialiseerd in zowel bestaande daken als nieuwbouw en bieden oplossingen op maat voor elke situatie.

Isolatie van Bestaande Platte Daken

Het isoleren van een bestaand plat dak hoeft geen ingrijpende verbouwing te zijn. Ons proces begint met het verwijderen van inslijpingen, dakranden en tappen. Vervolgens verhogen we de opkanten met balken en maken we het dak stof- en vuilvrij. We lijmen isolatieplaten op het dak en voorzien het van een loden tap, een onderlaag van 3 mm en een toplaag van 4 mm. Dit zorgt voor een dubbele afdichting en een lange levensduur. Tot slot plaatsen we de dakranden en slijpen we de muren in.

Isolatie van Nieuwe Platte Daken

Bij een nieuw plat dak beginnen we met een reeds verhoogde constructie. We plaatsen een damscherm, isoleren het dakoppervlak en plaatsen een ventilerende onder- en toplaag. We brengen ook inslijpingen, dakranden en tappen aan op uw dak.

Analyse van de Dakopbouw

Voordat we een plat dak kunnen isoleren, moeten we de bestaande constructie analyseren. Afhankelijk daarvan kunnen we een plat dak op drie manieren isoleren: een warm plat dak, een koud plat dak of een omgekeerd plat dak. Elk type heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, en we kiezen de beste optie voor uw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor Dakwerken ROOFIT?

Onze jarenlange specialisatie in platte daken stelt ons in staat om hoogwaardige isolatiediensten te bieden. We hanteren een bewezen werkwijze die al 25 jaar lang tevreden klanten oplevert. Bekijk onze referenties op Google Reviews om een indruk te krijgen van de tevredenheid van onze klanten.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw plat dak in Antwerpen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We helpen u graag verder met professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

    ROOFIT

    BE 0878.155.450