Versterk het ROOFIT-team! Neem contact met ons op!

Over ons

Over Dakwerken ROOFIT

Meer dan 25 jaar ervaring!

Dakwerken ROOFIT is dé specialist voor platte dakwerken in Antwerpen. Met een rijke ervaring en een team van deskundige dakdekkers zijn wij uw betrouwbare partner voor alle soorten dakwerken aan platte daken. Onze klantgerichte aanpak, gecombineerd met scherpe tarieven, maakt ons de voorkeurskeuze voor velen in de regio.

Aan de top bij TrustLocal

Drie jaar op rij zijn wij erkend als de top scorer bij TrustLocal. Deze erkenning is een bewijs van onze toewijding, kwaliteit en het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. We zijn trots op deze prestatie en streven ernaar om onze klanten consistent hoogwaardige diensten te bieden.

Snelle Service

We begrijpen het belang van tijd. Daarom garanderen we een snelle reactie op uw vragen en verzoeken. Zodra u contact met ons opneemt, zorgen we voor een snelle afspraak en een prompte offerte, zodat uw dakwerkzaamheden zonder vertraging kunnen beginnen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we zorgen ervoor dat u altijd op tijd wordt bediend.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

We zetten ons in voor een groenere toekomst. We gebruiken duurzame materialen en methoden in al onze projecten. Onze dakwerken zijn niet alleen ontworpen om lang mee te gaan, maar ook om de energie-efficiëntie van uw woning of bedrijfspand te verbeteren. Door te kiezen voor ons, kiest u voor duurzame oplossingen die zowel uw portemonnee als onze planeet ten goede komen.

Maatwerkoplossingen

Elk dak is uniek, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de individuele behoeften van elk project. We luisteren naar uw wensen en ontwerpen een plan dat perfect bij uw situatie past.

Wie zijn wij?

Dakwerken ROOFIT is dé toonaangevende specialist voor dakwerken in Antwerpen en omgeving. Of u nu in Antwerpen Noord, Zuid of ergens in de provincie woont, wij zijn uw betrouwbare partner voor alle soorten dakwerken aan platte daken. Met een rijke ervaring, talloze positieve ervaringen en een team van deskundige dakdekkers, bieden wij een klantgerichte aanpak die ongeëvenaard is in de regio.

 • Platte Daken Specialisatie: Onze dakdekkers zijn niet alleen gespecialiseerd in platte (witte) roofing daken, maar hebben ook ervaring met EPDM dakwerken in Antwerpen.
 • Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken materialen die getest zijn door het WTCB, waaronder roofing materialen, en die voorzien zijn van een Butgb en/of Europees keurmerk.
 • Betrouwbare Partners: Onze samenwerking met partners zoals Recticel, AG-plastics, CPE, Plastiek van Wauwe, Van Pelt, Quaeyheage Houthandel, en meer, verzekert de kwaliteit van onze diensten.

Onze Expertise

Diensten

Witte roofing, roofing, EPDM

Wij bieden een breed scala aan diensten in de regio Antwerpen:

 • Isoleren van platte daken
 • Renoveren en herstellingen van platte daken
 • Onderhoud van platte daken
 • Vernieuwen van goten en afkastingen

Waarom kiezen voor ROOFIT?

 • Kwaliteitsgarantie: 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.
 • Concurrerende Prijzen: We streven ernaar de meest kosteneffectieve oplossingen te bieden.
 • Lokale Expertise: Als experts in de regio Antwerpen, kennen we de specifieke behoeften en uitdagingen van onze klanten.

De stad antwerpen

ROOFIT is dé toonaangevende dakwerker in Antwerpen en omgeving. Onze focus ligt op het bedienen van klanten in en rond deze prachtige stad, die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en culturele bezienswaardigheden zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Museum aan de Stroom (MAS). Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in de regio Antwerpen, hebben we ons gevestigd als een absolute kenner van de regio. We zijn trots om actief te zijn in alle districten van Antwerpen en hebben talloze tevreden referenties opgebouwd

Terwijl sommige dakwerkers kiezen voor een breder werkgebied, kiest ROOFIT bewust voor een focus op Antwerpen en de directe omgeving. Dit stelt ons in staat om een snelle interventie en spoedige offerte te garanderen, iets wat vaak ontbreekt bij dakwerkers die een te groot gebied willen bedienen. Onze klanten verdienen de beste service, en door ons te concentreren op Antwerpen kunnen we die belofte waarmaken.

Regios waar we actief zijn

Bij ROOFIT zijn we trots op onze diepgewortelde connectie met de stad Antwerpen en haar omliggende deelgemeenten. Onze expertise strekt zich uit over diverse regio’s, waaronder Kapellen, Edegem, Mortsel, en vele andere prominente deelgemeenten in Antwerpen. Door onze jarenlange ervaring en toewijding hebben we een solide reputatie opgebouwd als dé platdakwerker specialist in de regio.

Mocht uw specifieke regio niet genoemd worden, maak u dan geen zorgen. Onze diensten zijn beschikbaar in meerdere deelgemeenten en districten binnen Antwerpen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de voorkeurskeuze voor velen in de provincie Antwerpen.

Recente Reviews op Google!

Contacteer ons!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Voor de snelste reactie raden we u aan om ons contactformulier in te vullen. Indien u telefonisch contact opneemt, zullen we u alsnog doorverwijzen naar het contactformulier voor een efficiëntere afhandeling. Bij dringende vragen kunt u ons bereiken op 0490 11 11 11.

  ROOFIT

  BE 0878.155.450