Versterk het ROOFIT-team! Neem contact met ons op!

Herstelling & Onderhoud

Bij Dakwerken Roofit zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van platte daken. Wij begrijpen dat een goed onderhouden dak essentieel is voor de duurzaamheid en veiligheid van uw gebouw, of het nu gaat om een huis, appartementsblok of industriegebouw. Onze diensten zijn erop gericht om de levensduur van uw dak te verlengen en kostbare schade te voorkomen.

Onderhoud & Herstelling

Regelmatig onderhoud en tijdige herstellingen zijn cruciaal om kleine gebreken niet te laten uitgroeien tot grote problemen. Waterschade, vaak een gevolg van verwaarloosd onderhoud, kan leiden tot hoge kosten. Dakwerken Roofit biedt nauwkeurige controle en preventief onderhoud om uw dak in optimale staat te houden. Voor dakherstellingen in Antwerpen en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Verzekering en Verantwoordelijkheid

Het is belangrijk te weten dat verzekeringsmaatschappijen zich kunnen terugtrekken uit dekking bij gebrek aan onderhoud. Als huurder kunt u zelfs aansprakelijk gesteld worden voor schade. Regelmatig onderhoud is dus niet alleen een kwestie van onderhoud, maar ook van verzekering en aansprakelijkheid.

Duivenlast Bestrijding

Naast dakonderhoud en herstellingen bieden we ook oplossingen voor duivenoverlast. Onze duivenpinnen zijn een effectieve manier om uw gebouw te beschermen tegen uitwerpselen en overlast van vogels. Wij bevestigen deze pinnen met bitume, uniek in België, voor een duurzame en stevige plaatsing die bestand is tegen vriesweer en wind.

Jaarcontract voor Dakherstellingen

Met onze centrale ligging in Antwerpen zijn we ideaal geplaatst om klanten door heel België te bedienen. Overweeg een onderhoudscontract voor continue zorg en onderhoud van uw dak. Dit is vooral aan te raden voor gebouwen ouder dan 10 jaar.

Neem Contact Op

Ons team van professionals streeft naar uitmuntendheid in elke opdracht. Voor een verzorgde aanpak en hoge garanties, neem contact op met Dakwerken Roofit voor een vrijblijvende offerte door onderstaand contactformulier in te vullen.

Waarom kiezen voor Dakwerken ROOFIT?

Onze jarenlange specialisatie in platte daken stelt ons in staat om hoogwaardige isolatiediensten te bieden. We hanteren een bewezen werkwijze die al 25 jaar lang tevreden klanten oplevert. Bekijk onze referenties op Google Reviews om een indruk te krijgen van de tevredenheid van onze klanten.

Contactformulier

Neem contact met ons op via ons contactformulier. We helpen u graag verder met professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

    ROOFIT

    BE 0878.155.450