Versterk het ROOFIT-team! Neem contact met ons op!

Onze diensten

Welkom bij Dakwerken ROOFIT in Antwerpen

In het hart van Antwerpen staat Dakwerken ROOFIT synoniem voor vakmanschap en kwaliteit als het gaat om platte daken. Met een rijke geschiedenis van meer dan 25 jaar hebben we een ongeëvenaarde expertise opgebouwd in het herstellen, renoveren en isoleren van daken. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een vertrouwde naam gemaakt in de regio. Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod van diensten en ontdek waarom zoveel klanten in en rond Antwerpen voor Roofit kiezen voor al hun dakwerken behoeften.

DAKWERKEN ROOFIT

Onze Diensten

Isolatie van Platte Daken

Optimaliseer uw energie-efficiëntie met vakkundige isolatie van platte daken in Antwerpen.

Herstelling en Onderhoud

Verleng de levensduur van uw dak met onze herstel- en onderhoudsdiensten voor platte daken.

Vernieuwing van Platte Daken

Geef uw oude platte dak een nieuw leven met onze hoogwaardige dakvernieuwingsdiensten in Antwerpen.

Goten en Afkasting

Zorg voor een efficiënte waterafvoer met onze gespecialiseerde diensten voor goten en afkasting.

Isoleren

Een goed geïsoleerd dak is niet alleen essentieel voor de bescherming van uw woning, maar helpt ook bij het verlagen van uw energiekosten. Of het nu gaat om een bestaand dak of een nieuwbouw, onze experts zorgen voor een grondige en vakkundige isolatie. We gebruiken producten van topmerken zoals Recticel, Index en CPE. Bovendien kunt u mogelijk in aanmerking komen voor subsidies bij het isoleren van uw plat dak. Informeer bij ons of uw gemeentebestuur voor meer details.

Een plat dak vereist regelmatig onderhoud om problemen zoals lekkages te voorkomen. Zelfs een klein defect kan leiden tot aanzienlijke schade. Onze diensten omvatten ook het plaatsen van duivenpinnen voor bescherming tegen vogels. Met onze onderhouds- en herstellingscontracten, beschikbaar in heel België, nemen we de zorg voor uw dak volledig uit handen.

Herstelling en Onderhoud

Vernieuwing

Na verloop van tijd kan het nodig zijn uw plat dak te vernieuwen. Samen met u evalueren we de staat van uw dak, dakgoten en waterafvoer om de beste oplossing te bepalen. Een efficiënte waterafvoer is cruciaal om schade te voorkomen, en wij zorgen ervoor dat elk element van uw dak optimaal functioneert!

Een effectieve waterafvoer is essentieel voor de levensduur en functionaliteit van elk dak. Onze gespecialiseerde diensten voor goten en afkasting zorgen ervoor dat regenwater efficiënt wordt afgevoerd, waardoor lekkages en waterschade worden voorkomen. Of u nu nieuwe goten nodig heeft of uw bestaande afkasting wilt vervangen, ons team van experts in Antwerpen staat klaar om u te helpen. We gebruiken duurzame materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw goten en afkasting jarenlang meegaan.

Goten en Afkasting

Waarom ROOFIT?

Met meer dan 25 jaar ervaring in dakwerken in Antwerpen, staat kwaliteit bij ons voorop. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van topkwaliteit diensten, afgestemd op uw specifieke behoeften. Gevestigd in Berchem, bedienen we klanten in heel Antwerpen en de omliggende regio’s.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Bij ROOFIT zorgen we ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een perfect functionerend dak.

ROOFIT

BE 0878.155.450